Cura de primavara cu sucuri

A venit 1 martie si am intrat brusc in rezonanta cu starea de regenenerare si reinnoire a naturii.
Si pentru ca m-a apucat nostalgia dupa starea formidabila pe care am avut-o anul trecut, cand am facut cura de 60 de zile cu sucuri, fara a mai sta mult pe ganduri, in stilul caracteristic, am purces la treaba. Sunt in ziua a 3-a de sucuri si ma simt excelent. Nu stiu cat o sa dureze, nu mi-am propus un termen limita, dar sigur va fi minimum 30 de zile, urmand sa decid detaliile mai incolo.

Cura de sucuri

Vor fi si elemente noi, unele chiar surpriza, pentru ca la un moment dat voi fi plecata din tara timp de o saptamana, si sunt foarte curioasa cum am sa gestionez situatia. Dar am rezervat un apartament cu bucatarie, si am sa merg dotata cu un storcator de fructe si provizii. Fiind o tara mediteraneana contez pe faptul ca voi gasi si acolo tot ceea ce o sa am nevoie. Va fi o experienta inedita.

Si pentru ca fiecare cura tinuta de mine a avut particularitatile ei, lucru pe care il puteti vedea in jurnalele mele, cea de acum va sta sub semnul uleiurilor esentiale. Ca de obicei vor mai fi si alte procedee detoxifiante, ale caror prezentare si descriere le gasiti aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s